Nya Sandborgs Diesel & Bilel AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Plåtskador krockskador

featured image

Vi kan plåtskador och krockskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? Ibland är oturen framme, hur försiktig man än är. Vi på Bosch Car Service hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador – för samtliga bilmärken. Vi utför även bilplastarbeten. I vår plåtverkstad har vi utrustning och kompetens för att rikta skadade karosser eller, om så krävs, ersätta de detaljer som är svårt skadade.

Vår ambition är att utföra arbetet med en kvalitetsnivå utöver alla branschregler och med största möjliga miljöhänsyn. Känslan när du hämtar ut din bil efter en plåtskada eller annan skada ska vara att det som hände aldrig har hänt.

Vi hjälper dig med försäkringen vid plåtskador

Om du vill kan vi hjälpa till med skadeanmälan och ombesörja kontakten med ditt försäkringsbolag. Bosch Car Service samarbetar med och är certifierade av alla större försäkringsbolag.


Nya Sandborgs Diesel & Bilel AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!